Efterårsbilledskole 2021

Der er nu åbnet for tilmelding til efterårsbilledskolen i Hinnerup Billedskole.

I den kommende sæson er vi så heldige at kunne introducere en ny underviser i Hinnerup
Billedskole. Nanna Day kontaktede skolen for et års tid siden og tilbød sig som underviser hos os.
Fra august vil Nanna og Line deles om onsdagsholdet på Rønbækskolen. I starten vil de begge to være der, senere bare den ene af dem. På den måde lærer børnene Nanna at kende – og hun lærer billedskolen at kende. Og selvfølgelig sørger vi for, at børnene hele vejen igennem ved hvem der kommer og hvad de kan glæde sig til, så de får en god sæson med kontinuitet og tid til fordybelse præcis som de plejer.

HUSK !! man stadig kan nå at tilmelde sig Hinnerup Billedskoles to sommerskoler. Den ene hos Morten Tropp i Frabygningen og den anden hos Eva Hazra og Ginette Wien i Hinnerup Bibliotek og kulturhus.

Click here to add your own text

Hinnerup billedeskole | Lavet af Partex Data ApS