Land art-workshop for familier

Kom og få en fed oplevelse sammen i skovens grønne, magiske rum.

Hinnerup Billedskole inviterer legesyge og kreative familier til at lave kunst med og af naturens egne materialer i den smukke Frijsenborg Skov ved Hinnerup Bibliotek og Kulturhus.

Konceptet er at vi ikke tilfører noget der ikke hører hjemme i skoven i forvejen. Vi bruger de materialer der: sten, grene, blade, bær mm.
Vi saver, fletter, snitter og bygger, udforsker, leger, skaber og kreerer. Alt skabes on location og indgår i skovens naturlige kredsløb.
Workshoppen er for børn sammen med deres voksne. Således kan man ikke deltage alene, hverken som barn eller voksen. Så tag din mor, far, bror eller bedsteforældre med, og opdag glæden ved at skabe noget sammen i skovens dybe stille ro.

Tid: Lørdag d. 27/8 kl. 10-15.
Sted: Frijsenborgskoven bag Hinnerup Bibliotek og Kulturhus. Vi mødes v. indgangen til biblioteket.

Se mere på siden Hold og tilmelding.

Efterårsbilledskole 2022

Der er nu åbnet for tilmelding til efteråret 2022 i Hinnerup Billedskole.

Som noget nyt i år er der lavet et hold for indskolingen 0.-2- klasse på Rønbækskolen.
Og så er der lavet Land art hold om tirsdagen.

Se mere på siden Hold og tilmelding.

Click here to add your own text

Hinnerup billedeskole | Lavet af Partex Data ApS