Billedskoletræf og udstilling i Uhresalen

I denne sæson er alle billedskolens hold med i et spændende projekt under temaet “Dialoger på Tegnebrættet” sammen med de andre billedskoler i Favrskov Kommune. Vi vil fx. arbejde med skulptur, assemblage/relief og en stor fællestegning.

D. 24. februar mødes vi med de andre billedskoler til billedskoletræf i Inside, Hammel, hvor vi sammen med kunstneren Qnud Caos vil skabe et fælles værk.

Sæsonen kulminerer i en stor fælles udstilling til maj i Uhresalen, Hinnerup Bibliotek & Kulturhus, så sæt allerede kryds i kalenderen d. 3. maj, hvor vi holder en storslået fernisering med elevernes værker.

Ekstraordinær generalforsamling 16/5 2024

Der afholdes ekstraordinær generalforsamling i Hinnerup Billedskole d. 16/5 2024 kl. 19 i mødelokalet “Byen” ved Hinnerup Bibliotek og Kulturhus.

For at vi kan drive en billedskole i Hinnerup, har vi brug for frivillige kræfter til at deltage i bestyrelsesarbejdet. Helt aktuelt mangler vi 3 bestyrelsesmedlemmer.

Der bydes på kage og kaffe. Tilmelding til: hinnerupbilledskole@gmail.com senest d. 15/5 2024.

Vær med til at gøre en forskel, så vi stadig kan tilbyde et fritidstilbud til byens børn og unge.

Se mere på begivenheden på Facebook.

Kom og vær med!

Tilmeldingen til Hinnerup Billedskoles vinter/forårssæson 2024 er åben. Se en oversigt over hold, skoler, tidspunkter og undervisere: https://hinnerupbilledskole.dk/tilmeldning/

Hinnerup billedeskole | Lavet af Partex Data ApS