Holdbeskrivelser

0.-2. klasse (hold 1):

På hold 1 får de yngste elever mulighed for at lære Hinnerup Billedskole at kende gennem en sjov og undersøgende tilgang til billedkunsten.

Der vil blive plads til både tegning, maleri, grafik og skulptur – altsammen tilpasset de yngste elevers interesser og niveau. En slags billedkunstnerisk eksperimentarium, hvor alle interesserede børn mellem 0. og 2. klasse er velkomne!

1.-7. klasse (hold 2,3, 4 og 6):

På hold 2, 3 og 6  vil vi eksperimentere med tegning, maleri, skulptur og grafik.  Hold 4 har særligt fokus på arbejdet med ler. Vi lader os inspirere af danske og udenlandske kunstnere. Vi lægger vægt på en undersøgende tilgang til billedarbejdet og styrker gennem undervisningen elevernes mod og lyst til at arbejde med billedkunst. I løbet af sæsonen vil underviserne præsentere eleverne for en række forskellige teknikker, materialer og udtryksformer, som alle er med til at fylde elevernes ”billedkunst-rygsække” op og give dem lyst til endnu mere billedkunst.

6. klasse-21 år (hold 5/Ungeholdet):

For alle unge, som er interesserede i at fordybe sig i billedkunst og dyrke kreativiteten sammen med andre unge i et hyggeligt og afslappet fællesskab.Hovedfokus på dette hold er at arbejde med ler.

Keramik er bearbejdet og brændt ler. Ler er renset våd jord. Vi vil undersøge, eksperimentere, lege og fordybe os i hvad vi kan få ud af dette magiske materiale.

Vi skal bl.a. ridse, trykke, pølse, udhule og rulle leret. Efterfølgende maler vi emnerne med penselglasurer.

Se mere om ungeholdet på facebook.com/hinnerupbilledskolesungehold og under #hinnerupbilledskolesungehold på Instagram.

Undervisning i billedskolen

Stemningsbilleder fra undervisning i billedskolen og eksempler på de fine kunstværker, som vores kreative elever skaber.