Holdbeskrivelser

0.-2. klasse (hold 1):

Her får de yngste elever mulighed for at lære Hinnerup Billedskole at kende gennem en sjov og undersøgende tilgang til billedkunsten. Der vil blive plads til både tegning, maleri, grafik og skulptur – alt sammen tilpasset de yngste elevers interesser og niveau. En slags billedkunstnerisk eksperimentarium, hvor alle interesserede børn mellem 0. og 2. klasse er velkomne!

1.-7. klasse (hold 2,3 og 5):

På hold 2, 3  og 5 vil vi eksperimentere med tegning, maleri, skulptur og grafik. Vi lader os inspirere af danske og udenlandske kunstnere. Vi lægger vægt på en undersøgende tilgang til billedarbejdet og styrker gennem undervisningen elevernes mod og lyst til at arbejde med billedkunst. I løbet af sæsonen vil underviserne præsentere eleverne for en række forskellige teknikker, materialer og udtryksformer, som alle er med til at fylde elevernes ”billedkunst-rygsække” op og give dem lyst til endnu mere billedkunst. 

7. klasse-21 år (Ungeholdet):

For alle unge, som er interesserede i at fordybe sig i billedkunst og dyrke kreativiteten sammen med andre unge i et hyggeligt og afslappet fællesskab. Eleverne kommer til at arbejde med maleri, tegning og skulptur og grafik ud fra fælles oplæg. Vi lader os inspirere af både danske og udenlandske kunstnere. Vi arbejder med en lang række forskellige teknikker, materialer og udtryksformer, som vil være med til at styrke dine tekniske og kunstneriske færdigheder. På ungeholdet er der også mulighed for at arbejde med individuelle projekter med underviseren som sparringspartner.

Se mere om ungeholdet på facebook.com/hinnerupbilledskolesungehold og under #hinnerupbilledskolesungehold på Instagram.

Tilmelding

Undervisning i billedskolen

Stemningsbilleder fra undervisning i billedskolen og eksempler på de fine kunstværker, som vores kreative elever skaber.