Tilmelding og betaling:
Klik på linket under det ønskede hold og udfyld den digitale betalingsblanket. Når beløbet er betalt, er tilmeldingen bindende.

Følg os på Facebook og på Instagram under #hinnerupbilledskole og #hinnerupbilledskolesungehold, hvor vi løbende viser hvad der sker ude på holdene.

Sommerbilledeskole 2023.

Fra gulv til loft

I august inviterer Hinnerup Billedskole til en farverig, fantasifuld og hyggelig sommerbilledskole.
Her mødes børnene til to kreative dage med masser af skøn billedkunst og hyggeligt samvær.

På sommerbilledskole undersøger vi skulptur i luften såvel som på jorden. Vi skaber mobiler med forskellige materialer og bygger blandt andet skulpturer i ostevoks inspireret af den schweizisk billedhugger Giacometti.

Tid: 10. og 11. august kl. 10-15.
Sted: Hinnerup Bibliotek og Kulturhus
Pris: 350 kr.
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/b17ollo8sy

Forårsbilledeskole 2023.

Beskrivelse af hold 1:

På hold 1 får de yngste elever mulighed for at lære Hinnerup Billedskole at kende gennem en sjov og undersøgende tilgang til billedkunsten. Der vil blive plads til både tegning, maleri, grafik og skulptur – alt sammen tilpasset de yngste elevers interesser og niveau. En slags billedkunstnerisk eksperimentarium, hvor alle interesserede børn mellem 0. og 2. klasse er velkomne!

Hold 1: 0.-2. klasse, mandage kl. 15.00-16.45, Rønbækskolen, Eva Hazra:
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/obfh2qwvs6

Beskrivelse af hold 2-5:

På hold 2,3,4 og 5 vil vi eksperimentere med tegning, maleri, skulptur og grafik. Vi lader os inspirere af danske og udenlandske kunstnere. Vi lægger vægt på en undersøgende tilgang til billedarbejdet og styrker gennem undervisningen elevernes mod og lyst til at arbejde med billedkunst. I løbet af sæsonen vil underviserne præsentere eleverne for en række forskellige teknikker, materialer og udtryksformer, som alle er med til at fylde elevernes ”billedkunst-rygsække” op og give dem lyst til endnu mere billedkunst. 


Hold 2:

4.-7. klasse, mandage kl. 17.00-18.45, Rønbækskolen, Eva Hazra:
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/tpd00171cg

Hold 3:

1.-4. klasse, onsdage kl. 15.00-16.45, Rønbækskolen, Marianne Grimstrup:
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/nn7iteql3y


Hold 4:

2.-5. klasse, tirsdage kl. 15.30 -17.15, Præstemarkskolen, Marianne Grimstrup:
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/9mgkpjogfy


Hold 5:

2.-5. klasse, torsdage kl. 15.30-17.15, Haldum-Hinnerupskolen, Line Frøslev:
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/kwxp7rc93l

Beskrivelse af Ungehold:

For alle unge, som er interesserede i at fordybe sig i billedkunst og dyrke kreativiteten sammen med andre unge i et hyggeligt og afslappet fællesskab. Eleverne kommer til at arbejde med maleri, tegning og skulptur og grafik ud fra fælles oplæg. Vi lader os inspirere af både danske og udenlandske kunstnere. Vi arbejder med en lang række forskellige teknikker, materialer og udtryksformer, som vil være med til at styrke dine tekniske og kunstneriske færdigheder. På ungeholdet er der også mulighed for at arbejde med individuelle projekter med Line som sparringspartner

Ungehold:

klasse -21 år, torsdage kl. 18.00-19.45, Haldum-Hinnerupskolen, Line Frøslev:
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/i21jixjink


Land art med Morten Tropp:

3.-6. klasse, tirsdage kl. 16.30-18.15, mødested: Hinnerup Bibliotek og Kulturhus:
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/t1zydc817b

På Land art-holdet arbejder vi med billedkunst under åben himmel, når børnene skaber kunst med og af naturens egne materialer. Vi mødes ved indgangen til Hinnerup Bibliotek og Kulturhus og følges ad over i skoven ved biblioteket. Måske laver vi mandalaer i skovbunden med blade, sten og kogler. Måske bygger vi skulpturer, figurer og mærkelige sjove væsner af grene og mos. Kun fantasien sætter grænser. De værker vi laver bliver i skoven og forbliver en del af naturens kredsløb.

Workshops i weekender og ferier

Beskrivelse af ECOPRINT kommer snart

ECOPRINT for familier: 13/5 kl. 10-15, Maja Landgren Germundsson, Haldum-Hinnerupskolen: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/q7a4ixxaau