Tilmelding og betaling:
Klik på linket under det ønskede hold og udfyld den digitale betalingsblanket. Når beløbet er betalt, er tilmeldingen bindende.

COVID-19 – Vi følger i øjeblikket corona-situationen tæt og forholder os løbende til hvornår og hvordan vi kan starte billedskolen op i det nye år.
Følg os på Facebook hvor vi vil kommer med status meldinger.

Land art-workshop for familier

Kom og få en fed oplevelse sammen i skovens grønne, magiske rum.

Hinnerup Billedskole inviterer legesyge og kreative familier til at lave kunst med og af naturens egne materialer i den smukke Frijsenborg Skov ved Hinnerup Bibliotek og Kulturhus.

Konceptet er at vi ikke tilfører noget der ikke hører hjemme i skoven i forvejen. Vi bruger de materialer der: sten, grene, blade, bær mm.
Vi saver, fletter, snitter og bygger, udforsker, leger, skaber og kreerer. Alt skabes on location og indgår i skovens naturlige kredsløb.
Workshoppen er for børn sammen med deres voksne. Således kan man ikke deltage alene, hverken som barn eller voksen. Så tag din mor, far, bror eller bedsteforældre med, og opdag glæden ved at skabe noget sammen i skovens dybe stille ro.

Tid: Lørdag d. 27/8 kl. 10-15.
Sted: Frijsenborgskoven bag Hinnerup Bibliotek og Kulturhus. Vi mødes v. indgangen til biblioteket.
Pris: 50 kr. pr. deltager
Underviser: Morten Tropp
Tilmelding: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/nthvo4tke1

Efterårsbilledeskole 2022.

Nyheder: Hold 1 for 0.-2. klasse + Land-art hold

På hold 1 får de yngste elever mulighed for at lære Hinnerup Billedskole at kende gennem en sjov og undersøgende tilgang til billedkunsten. Der vil blive plads til både tegning, maleri, grafik og skulptur – alt sammen tilpasset de yngste elevers interesser og niveau. En slags billedkunstnerisk eksperimentarium, hvor alle interesserede børn mellem 0. og 2. klasse er velkomne!

På hold 2,3,4 og 5 vil vi under den fælles overskrift VILD MED VILJE eksperimentere med tegning, maleri, skulptur og grafik. Vi lader os inspirere af danske og udenlandske kunstnere, og blandt andet også af den vilde natur. Vi lægger vægt på en undersøgende tilgang til billedarbejdet og styrker gennem undervisningen elevernes mod og lyst til at arbejde med billedkunst. I løbet af sæsonen vil underviserne præsentere eleverne for en række forskellige teknikker, materialer og udtryksformer, som alle er med til at fylde elevernes ”billedkunst-rygsække” op og give dem lyst til endnu mere billedkunst.

Hold 1:
0.-2. klasse, mandage kl. 15.00-16.45, Rønbækskolen, Eva Hazra
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/ildgrhbfob

Hold 2:
4.-7. klasse, mandage kl. 17.00-18.45, Rønbækskolen, Eva Hazra
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/aifjdxoeic

Land art med Morten Tropp,
Land Art er en genrebestemt udtryksform, der placerer sig mellem skulptur og landskabsarkitktur. Formålet er at skabe kunst med og af naturens egne materialer. Vores Land Art hold mødes ved indgangen til Hinnerup Bibliotek og Kulturhus. Vi er nemlig så heldige, at skovfogeden hos Frijsenborgskoven har givet grønt lys for, at vi må lave kunst i skoven ved biblioteket. Præmissen er, at vi ikke tilfører noget der ikke naturligt forekommer i skoven. Måske skal vi lave mandalaer i skovbunden med blade, sten og kogler. Måske skal vi bygge skulpturer, figurer og mærkelige sjove væsner. Kun fantasien sætter grænser. Dog er det ikke muligt at få de ting vi laver med hjem. De bliver der hvor de er skabt og bliver en del af skoven.
3.-6. klasse, tirsdage kl. 16.30-18.15,
mødested: Hinnerup Bibliotek og Kulturhus:
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/fi981ujxdy

Hold 3:
1.-4. klasse, onsdage kl. 15.00-16.45, Rønbækskolen, Marianne Grimstrup
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/s3o4eqgfrt

Hold 4:
2.-5. klasse, tirsdage kl. 15.30 -17.15, Præstemarkskolen, Marianne Grimstrup
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/713ln9l4xu

Hold 5:
2.-5. klasse, torsdage kl. 15.30-17.15, Haldum-Hinnerupskolen, Line Frøslev
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/13clh0gq2j

Ungehold:
For alle unge, som er interesserede i at fordybe sig i billedkunst og dyrke kreativiteten sammen med andre unge i et hyggeligt og afslappet fællesskab. Eleverne kommer til at arbejde med maleri, tegning og skulptur og grafik ud fra fælles oplæg. Vi lader os inspirere af både danske og udenlandske kunstnere. Vi arbejder med en lang række forskellige teknikker, materialer og udtryksformer, som vil være med til at styrke dine tekniske og kunstneriske færdigheder. På ungeholdet er der også mulighed for at arbejde med individuelle projekter med Line som sparringspartner.
7. klasse -21 år, torsdage kl. 18.00-19.45, Haldum-Hinnerupskolen, Line Frøslev
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/6s9a9w05jd